BD Logistics levert verse Tartes de Françoise aan huis

Afbeelding
TF levering

Tartes de Françoise kiest voor BD Logistics voor de levering van hun artisanale taarten bij consumenten thuis.

 

Het avontuur van Tartes de Françoise begon in 1994 in een kleine Brusselse keuken waar Françoise heerlijke, zoete en hartige taarten en quiches bereidde. Sindsdien zijn er in heel België 22 ateliers opgericht, met dezelfde ingesteldheid: eenvoudige en smakelijke taarten, vol liefde en goede dingen. Om zo dicht mogelijk bij hun klanten te kunnen blijven, lanceerde Tartes de Françoise vorig jaar de optie ‘levering aan huis’. Initieel zorgden ze zelf voor de levering van de taarten. Met het toenemende succes en bijhorend het toenemende aantal bestellingen, gingen ze op zoek naar een partner die hen hierin kon ontzorgen. De keuze viel hierbij voor BD Logistics, specialist in logistiek met toegevoegde waarde.

 

Ludovic Hernould, Tartes de Françoise: ‘Om de groeiende vraag op te vangen en om onze service verder te professionaliseren, gingen we op zoek naar een logistieke partner. We hebben in BD Logistics de partner gevonden waar we de levering van onze taarten aan kunnen toevertrouwen. Onze taarten worden vervaardigd met oog op kwaliteit en vakmanschap, deze dienen ook met deze focus geleverd te worden bij onze klanten.’

 

BD Logistics levert de zoete en hartige Tartes de Françoise gekoeld bij de consument in de regio’s Waals-Brabant, Vlaams-Brabant, Brussel, Antwerpen, Gent en Leuven. Als dit succesvol verloopt, volgt er snel een uitbreiding naar andere gebieden zoals gepland.