CityDepot eindigt 2e voor de Green Truck Award

CityDepot Green Truck Award

 

Gisteren werden de Transport & Logistic awards 2021 uitgereikt door transportmedia! CityDepot eindigde op een mooie 2e plaats in de categorie ‘Green Truck Award’. 

Dit is naast een bekroning voor het harde werk en de investeringen ook een bevestiging van onze groene propositie.

In enkele jaren tijd heeft CityDepot zich opgewerkt tot de specialist in duurzame stadsdistributie.

Door het bundelen van goederenstromen aan de rand van de stad in functie van het afleverpunt vermindert CityDepot niet alleen het aantal logistieke bewegingen, maar verbeteren we ook de leefbaarheid in stadskernen. Daarnaast zetten we steeds het meest efficiënte duurzame voertuig in: van een fiets, elektrische bestelwagens, CNG voertuigen tot HVO vrachtwagens.

Nationale dekking

Met reeds 7 CityDepots is België in Antwerpen, Gent, Brussel, Hasselt, Leuven, Luik en Charleroi verspreidt CityDepot zijn duurzame propositie op nationaal niveau. Ook in 2021 wil CityDepot zijn nationale dekking vergroten met de opening van nieuwe vestigingen.

Steden aangenamer maken        

Al van bij de start engageert CityDepot zich voor een aangename stadsomgeving en stadsbeleving.  Stadsdistributie is daar een zeer belangrijk onderdeel van. We hanteren de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemen, met aandacht voor ecologische, economische en sociale duurzaamheid.

Kortom

CityDepot ontvangt goederen aan de rand van de stad, bundelt ze en levert ze efficiënt en eco-vriendelijk bij de eindbestemmeling in de binnenstad.

Proficiat Colruyt Group die dit jaar de Green Truck Award mee naar huis mocht nemen!